Μια ευχάριστη και διασκεδαστική βραδιά πραγματοποιήθηκε από τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής αλλά και από φίλους του χορευτικού το βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου στο Κέντρο «Χαβάη» Γραμμενίτσας.
Σ΄ αυτό το ζεστό και οικογενειακό τραπέζι που σκοπό είχε να ανταμώσουν όλοι οι χορευτές και οι φίλοι, παραβρέθηκαν 70 περίπου άτομα, σε μια βραδιά που κύλησε με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, με τραγούδια από πολλές περιοχές της πατρίδας μας και σ΄αυτό συνέβαλε η ορχήστρα του Βασίλη Γεραγόρη, πλαισιωμένη από τον Κώστα Κωσταγιώργο στο βιολί, το Δάμωνα Ρουτσάκο στο λαούτο, τον Κώστα Γεραγόρη στα κρουστά και τον Χρήστο Πανάγο στο τραγούδι. Το ξεκίνημα έγινε από τον μικρό Γιώργο Φλιτούρη (γιό του παπα – Λάμπρου), που έπαιξε κλαρίνο και εντυπωσίασε και της κόρης του Ευαγγελίας που τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια, για να πάρουν ύστερα τη σκυτάλη οι υπόλοιποι μουσικοί και να κρατήσουν το κέφι στα ύψη παίζοντας χαμηλόφωνα και απολαυστικά.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο χοροδιδάσκαλος Γιώργος Κομζιάς ο οποίος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και για τη συμμετοχή τους στο χορευτικό τμήμα, ενώ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρήστος Σταύρος ευχαρίστησε και συνεχάρη το χοροδιδάσκαλο για την προσπάθεια που καταβάλει στην εκμάθηση της τέχνης του χορού και αναφέρθηκε στην πετυχημένη διαχρονική πορεία του από τα παλιά μέχρι και σήμερα και συνεχάρη ακόμη τα παιδιά για το μουσικό τους ταλέντο και για το ότι ομόρφαιναν την χορευτική βραδιά.
Από τους συγχωριανούς αρκετοί ήταν αυτοί που παραβρέθηκαν για να συμπαρασταθούν και να συνδιασκεδάσουν. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους δύο ιερείς με τις οικογένειες τους που τίμησαν με την παρουσία τους το χορευτικό, τον παπα – Θανάση και τον παπα – Λάμπρο.
Τον τελευταίο καιρό το χορευτικό τμήμα δραστηριοποιείται και είναι αρκετά αναζωογονημένο, με πολλά μέλη, χάριν στην προσπάθεια που καταβάλλει ο συγχωριανός μας χοροδιδάσκαλος Γιώργος Κομζιάς.
Να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί και να μην ξεχνάμε ότι σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς τα γλέντια φέρνουν κοντά τους ανθρώπους και αναπτύσσουν τις σχέσεις μεταξύ τους.