Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έγινε το τραπέζι για τους εθελοντές που εργάστηκαν για τη γιορτή κάστανου και τσίπουρου. Φέτος το τραπέζι έγινε στον ξενώνα Νησίστα μέσα σε κλίμα ικανοποίησης, αλληλεγγύης, συνεργασίας και ομαδικότητας. Στο τραπέζι αυτό μίλησαν αρκετοί οι οποίοι αναφέρθηκαν στην επιτυχία της γιορτής και στην καλύτερη φετινή οργάνωση, αλλά και για τις δυσκολίες που προέκυψαν, λόγω του μεγάλου αριθμού επισκεπτών. Το Δ.Σ θα αξιολογήσει όλες τις απόψεις για την καλύτερη οργάνωση της επόμενης γιορτής. Πάντως το χωριό μας, η πλατεία και η υποδομή των καταστημάτων μπορούν να υποδεχτούν ένα συγκεκριμένο αριθμό επισκεπτών, γιατί από εκεί και ύστερα δημιουργείται το αδιαχώρητο και οι επισκέπτες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν όπως πρέπει, αλλά και οι οργανωτές δεν μπορούν να παρουσιάσουν αυτά που θέλουν σε αριθμό επισκεπτών που ξεπερνάει τα όρια της προετοιμασίας. Η γιορτή έτσι όπως έχει στηθεί εξ αρχής και με τις βελτιώσεις που παίρνει χρόνο με τον χρόνο είναι πετυχημένη και ο κόσμος την έχει αποδεχτεί και την περιμένει κάθε χρόνο να απολαύσει αυτό το μεγάλο πολιτιστικό αντάμωμα στην καρδιά του Φθινοπώρου με τα χρώματα και τα αρώματα και με την προβολή των τοπικών προϊόντων.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟ 2017 ΘΑ ΓΙΝΕΙ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ πάλι 3Η Κυριακή, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου και τη σύμφωνη γνώμη φορέων και εθελοντών, επειδή η 2η τυχαίνει πάλι νωρίς 8 Οκτ και υπάρχει η πιθανότητα να μην έχουν πέσει τα κάστανα. Επομένως η γιορτή «παίζει» μεταξύ 2ης και 3ης Κυριακής του Οκτώβρη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής «Η Αγία Παρασκευή» ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές που προσφέρθηκαν να εργαστούν στη γιορτή κάστανου και τσίπουρου, οι οποίοι για μια ακόμη φορά τα κατάφεραν επιτυχώς να εξυπηρετήσουν χιλιάδες κόσμου, και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (3η Κυριακή) και με περισσότερους εθελοντές, για την 9η γιορτή μας.